Nyhedsbreve 2020

Nyhedsbrev september 2020

Store forandringer i og omkring Trædballe

Som mange nok ved, er Ny Rosborg projektet begyndt at røre på sig. Derudover er der ny større bebyggelse på vej i Trædballe. Separering af regn og spildevand. Og vi har forbindelsesvejen, der er ved at blive bygget mellem vejen Vejledalen/Vardevej og bydelen Urhøj. Så der kommer til at ske en del med området omkring os det næste stykke tid. Vi fra bestyrelsen er i kontakt med kommunen, og har brug for Jeres støtte til at fortsætte dette samarbejde.

Et medlemskab giver også mulighed for at leje diverse redskaber. For at blive medlem kan du foreksempel betale 200kr på én af følgende måder:

1) Mobile Pay på 20185
2) Konto overførsel Reg: 1551 Konto: 12 454 422

HUSK at tilføje din adresse i overførrelsen!

For mere information og for at se hvilke redskaber du kan låne, besøg vores hjemmeside www.traedballe.dk , Facebook https://www.facebook.com/traedballe eller kontakt bestyrelsen.

Aktiviteter og arrangementer i årets forløb

Hvis du ikke selv havde tid til at være med til arrangementerne i årets forløb, er det her lidt af hvad vi har haft gang i:

  • Fastelavn.
  • Oprydning af den gamle legeplads.
    • Forslag for hvad området kan bruges til modtages gerne.
  • Kontakt til kommunen om Ny Rosborg.
    • Forslag til hvor Hyttebyen kan komme til at ligge.
  • Kontakt til kommunen om bebyggelse af ejendommen der ligger op til Borgvej og Dalvej.
  • World clean-up day.

Grundet COVID19 har vi dog måtte aflyse andre arrangementer. Det kræver også lidt af dit engagement at holde Trædballe spændende og kørende.

Kommende arrangementer og aktiviteter

Ifølge vedtægterne skulle vi have holdt generalforsamling i tredje kvartal. Vi havde planlagt det til den 1. oktober, men grundet COVID19 er vi nødt til at aflyse, før vi fik sendt invitationen ud.

Andet

Vi modtager gerne gode ideer, ændringer eller udfordringer du har i Trædballe eller til hjemmesiden. Følg med på Facebook og hjemmesiden for flere opdateringer!

da_DKDansk