Høringsperioden for lokalplanen for Vardevej 151

Hej,

Dette er blot en opfølgning for hvornår høringsperioden for lokalplan for Vardevej 151 begynder.

Høringsperioden varer 8 uger, så der er god tid til at få sendt en bemærkning til planen. Lokalplanen skal behandles i økonomiudvalget og byrådet forud for høringsprocessen sættes i gang. Det forventes tidligst at høringsperioden starter medio marts. Grundejerforeningenn får i tilsendt høringsbrev, når denne periode starter.

Grundejerforeningen har endnu ikke modtaget et høringsbrev fra kommunen. Vi vil give besked her og på hjemmesiden når vi får svar fra kommunen. Hvis I har yderligere spørgsmål, er I velkommen til enten at skrive en kommentar på Facebook (https://www.facebook.com/traedballe/), eller sende en mail på traedballe@gmail.com.

MVH
Trædballe Grundejerforening

Skriv et svar

da_DKDansk