Forsiden Om foreningen Nyheder Vedtægter Udlån af redskaber Billeder Referater Kontakt bestyrelsen Links

Trædballe Grundejerforening

En historie, der er værd at værne om

“Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige fælles interesse af enhver art i grundejerforeningens område.

Ligeledes at varetage medlemmernes interesser overfor offentlige myndigheder.”

Om Grundejerforeningen

Det er den til enhver tid siddende bestyrelses opgave at omsætte grundejerforeningens formålsparagraf i praktisk handling. Dette sker i praksis ved deltagelse i politiske høringsrunder, der omfatter vort område. Desuden er vi gennem aktivt medlemskab af Grønt Forum med til at påvirke udviklingen i Vejle - også til gavn for vores bydel.

På Dalvej har vi en legeplads, der er til rådighed for alle børn i området. Samme sted har vi opbevaret vores fællesredskaber, der stilles gratis til medlemmernes rådighed efter nærmere fastsatte regler.

Trædballe Grundejerforening

En historie der er værd at værne om.